Καλώς ήρθατε!


mellonmeli.gr/

Ναυπλίου 44, Αργυρούπολη - τηλ. 2109918270 & 6947700359

 

 


MellonMeli 

Ο σύντροφός σας στον σχεδιασμό εκδηλώσεων για τις στιγμές που μετράνε.



Μετατρέψτε τις ιδιαίτερες στιγμές του Γάμου ή της Βάφτισης σε αξέχαστες αναμνήσεις με το MellonMeli

 

Από το 2011 η Ελένη και ο Δημήτρης με πολύ όρεξη για να υλοποιούν με αγάπη, φαντασία, άψογη αισθητική και κορυφαίο επαγγελματισμό τις δικές σας επιθυμίες για μια ξεχωριστή βάπτιση.

Τα πιο μοντέρνα concepts συνδυάζονται θεματικά από τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τα χειροποίητα σετ βάπτισης έως το ασορτί candy bar δημιουργώντας ένα σύνολο που θα κάνει αξέχαστη την βάπτιση του μωρού σας και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Εξερευνήστε τις υπέροχες υπηρεσίες μας στον σχεδιασμό εκδηλώσεων και τα Candy Bar και αναβαθμίστε τις εκδηλώσεις σας με τον επαγγελματισμό και τις δημιουργίες μας. Καταπλήξτε τους καλεσμένους σας και ξεχωρίστε στην γιορτινή ημέρα σας! Από κομψούς γάμους έως ζωηρές βαφτίσεις, το MellonMeli δίνει ζωή στο όραμά σας. Αφεθείτε στην τέχνη του γιορτάζειν με το MellonMeli & ενωθείτε με τους ικανοποιημένους πελάτες του MellonMeli και εξασφαλίστε ότι οι εκδηλώσεις σας θα λάμπουν.

Ιδανικό για όσους απαιτούν την τελειότητα. Αυτό που ονειρευτήκατε σας περιμένει στο MellonMeli. Το επόμενο ονειρεμένο event είναι το δικό σας!

  

Στο mellonmeli.gr θα βρείτε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες, Σετ Βάπτισης με χειροποίητα κουτιά & λαμπάδες, λαδόπανα, βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, βαπτιστικά πακέτα, στέφανα και άλλα, από επώνυμες Ελληνικές εταιρίες όπως Soap Tales, Baby Bloom, Dolce Bambini, Angel Wings, Bambolino, Babywalker, ΜέλλονΜέλι Exclusive Designs & Χειροποίητα Μαρτυρικά Celfie & Co.

Σχόλια